BALLAST NEDAM DEVELOPMENT PRESENTEERT:

Delft

Delft wordt met de dag mooier. Zeker nu er 25 ruime nieuwbouw-appartementen van > 120 m2 en 17 prachtige nieuwbouw grachtenpanden van > 200 m2 te koop worden aangeboden. Alle woningen liggen in de luwte van de oergezellige historische binnenstad en vrijwel bovenop, een onderdeel van het Rijn-Schiekanaal: De Kolk.  Het nieuwe stadkantoor en het hypermoderne NS-station zijn vlakbij. Wonen in één van de appartementen of grachtenpanden betekent rustig wonen in een levendig gebied met alle stedelijke functies onder handbereik.

Delft

De historische binnenstad met prachtige en bezienswaardige panden, uiteenlopende winkels en horecagelegenheden is een lust voor het oog. Delft is geweldig in opkomst en zeer geliefd bij jong en oud. Het rijke verleden, de sfeervolle leefomgeving alsook de aantrekkingskracht van de Technische Universiteit (TU) Delft en de Hogeschool InHolland dragen daar aan bij. Bovendien is bereikbaarheid binnen de Randstad uitstekend.

Nieuw Delft

Dit centrale stadsgebied is in herontwikkeling.  Uiteindelijk komen er ca.1000 -1500 nieuwe woningen en appartementen. Nieuw Delft is een stedelijk gebied met alle denkbare voorzieningen. 

Van Leeuwenhoekkwartier

In het Van Leeuwenhoekkwartier verrijzen zo’n 600 huur- en koopwoningen. Groot en klein. U woont hier in een zeer divers gebied, dat zorgt voor een dynamische leefomgeving. Op deze plek, vlakbij De Kolk krijgen de appartementen en de grachtenpanden van Gezicht op Delft binnenkort gestalte.

Heeft u belangstelling voor een appartement of grachtenpand? Schrijf u dan hier vast in!

CONTACT

Yvonne Hoebée
Van Silfhout & Hogetoorn
015 – 212 52 88
nieuwbouw@vansilfhout.nl