BALLAST NEDAM DEVELOPMENT PRESENTEERT:

FAQ

Hoe blijf ik op de hoogte van Gezicht op Delft?

Via deze website kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde in een appartement of grachtenpand . U wordt dan automatisch door ons op de hoogte gehouden. Ook kunt u ons volgen via Facebook

Waarom zijn alle appartementen en grachtenpanden in Gezicht op Delft zonder gasaansluiting?

De gemeente Delft legt in Nieuw Delft geen gasnet aan. Daarom worden alle woningen in Nieuw Delft zonder gasaansluiting uitgevoerd, dus ook de woningen van Gezicht op Delft. Warmte en warmtapwater worden opgewekt door middel van Warmte en Koude opslag (WKO) in de bodem in combinatie met een warmtepomp in de woning. Als Ballast Nedam Development juichen wij dit toe omdat dit een duurzamere en toekomstbestendige keuze is. 

Zijn er parkeerplaatsen in Gezicht op Delft?

Bij ieder appartement van Gezicht op Delft beschikt u over een eigen parkeerplaats onder het appartementencomplex. Voor elk grachtenpand geldt dat de eigenaar over een eigen parkeerplaats beschikt aan de achterzijde van de woning. Bovendien is het OV-knooppunt (trein &bus) op loopafstand.

Hoeveel luxe appartementen en grachtenpanden telt Gezicht op Delft?

Gezicht op Delft kent 25 ruime appartementen en telt 17 royale grachtenpanden.

Hoe lang duurt de bouw en wanneer worden de appartementen en de grachtenpanden opgeleverd?

De bouw van Gezicht op Delft start zo mogelijk in 2019. De verwachte oplevering van de appartementen is in 2021 en de grachtenpanden staan gepland op eind 2020.

Gaat Ballast Nedam Development nog meer projecten ontwikkelen in Nieuw Delft?

Jazeker, Ballast Nedam Development gaat nog een aantal andere velden ontwikkelen. Het eerstvolgende project ligt in het Abtwoudsehof.

Wat zijn de voordelen van het kopen van een nieuwbouw?

Neuwbouw voldoet aan de nieuwste eisen op woongebied. Alles is nieuw en werkt uitstekend. Op vrijwel alles krijgt u als koper garantie. Onderhoudskosten zijn er de eerste jaren te  verwaarlozen. Bovendien kunt u de woning helemaal naar uw smaak afwerken.

Ik heb een vraag, waar kan ik terecht?

Voor al uw vragen kunt u terecht bij Van Silfhout & Hogetoorn wereldmakelaars, 015-212 52 88

CONTACT

Yvonne Hoebée
Van Silfhout & Hogetoorn
015 – 212 52 88
nieuwbouw@vansilfhout.nl