BALLAST NEDAM DEVELOPMENT PRESENTEERT:

Grachtenpanden

17 royale grachtenpanden aan de Westvest

Alle grachtenpanden bestaan uit vijf woonlagen. De entree ligt aan (de autovrije) Westsingelgracht. Hier komen tevens aanlegsteigers voor passanten, waar u natuurlijk ook gebruik van kunt maken. Vanuit uw woning geniet u dagelijks van een geweldig zicht op de levendige Westvest en De Kolk. Uw auto parkeert u op eigen erf aan de achterzijde van het huis, onder een deel van de eerste verdieping van uw woning en de royale terrastuin van zo’n 35 m2.

Met of zonder vide

De begane grond doet dienst als royale entreepartij. De eerste en tweede verdieping zijn beide twaalf meter diep en zo’n vijf meter breed. Hier heeft u een living in combinatie met een royale open woon- leef-keuken. Bij enkele van deze 17 grachtenpanden zijn de eerste en tweede verdieping zelfs door middel van een vide met elkaar verbonden, wat een nog ruimtelijker effect tot gevolg heeft. Verdieping drie heeft twee ruime slaapkamers, waaronder de master bedroom en een luxe uitgevoerde badkamer. De vierde verdieping heeft twee slaapkamers, die uiteraard ook een andere bestemming kunnen krijgen.

Duurzaamheid en afwerking

De afwerking van deze royale herenhuizen is ronduit luxueus te noemen. Dat geldt dus niet alleen voor het sanitair. Alle toegepaste materialen dragen daaraan bij.

Prijzen

De grachtenpanden zijn te koop vanaf € 800.000,- v.o.n.

Wanneer uw interesse is gewekt, schrijft u zich hier vandaag nog in!

CONTACT

Yvonne Hoebée
Van Silfhout & Hogetoorn
015 – 212 52 88
nieuwbouw@vansilfhout.nl